8 Mart 2009 Pazar

TAZE TAZE KANDİL SİMİTLERİ (EMEL ABLAMDAN)

Bu kandil simitleri fırından yeni çıktı..Emel ablam apar topar gönderdi ve kandil bitmeden yayınla istersen dedi..Her ne kadar biraz geçte olsa,yinede kandil bitmedi sonuçta..:))
MALZEMELER:
-1 yumurta (akı içine,sarısı üzerine sürmek için)
-1 paket yumuşamış margarin
-2 kaşık yoğurt
-yarım çay bar. sıvı yağ
-1 çorba kaş. sirke
-kabartma tozu
-aldığı kadar un
-Biraz tuz
-Üzeri için,susam
YAPILIŞI:
-Margarin,yumurta akı,yoğurt,sirke,un, kabartma tozu,tuz ve sıvı yağ eklenir ve kıvam alıncaya kadar yoğurulur ve üzerine yumurta sarısı sürülüp,susam serpilir.Yağlanmış tepside,180 derecede pişirilir..afiyet olsun..

6 yorum:

Adsız dedi ki...

melin akşam yemeklerinde; yok efendim brokoliymiş yok kerevizmiş yediğine bakmayın onun için hayat 12den sonra başlıyor ve işte görüyorsunuz neler yapıp yiyo:)kandil kandil insanı da günaha sokuyosun olacak şey mi şimdi yapmışsın onları bu saaatte bizim de canımız çekti...

Adsız dedi ki...

hey gıdı emel hey ... men dakka dukka demısler tok acın halınden anlamazmış dogru demişler ye o sımıtlerı ye sorada gobegım şişti dersın de marankının kampına bı yolun duşer ozama bende ballı kadayıflar yapıp yapıp sıteye yollamazmıyım :) hemde yerken :)))

ONBİRKUZEN dedi ki...

Artık görelim kim ne demiş en son..

Adsız dedi ki...

kandil simitleri harika gözüküyor..

Adsız dedi ki...

sütçüüüüü kamp ne zaman bitiyor biran önce yap şu kaymaklı kadayıftanda yiyelim

Adsız dedi ki...

sevgılı emelım kamp bıtsede rıyazetteyım kırk gun hayvansal urun yemıcem o yuzden 1 ay daha beklıcen 15 gunu gectı cok sukur yaaa bugun en zor gun yag ve lımon ıcıcez bakalım nasıl olcak sıze afıyet olsun yıyın kurtlanın :))