2 Şubat 2010 Salı

EBRU KEK (SANATIN KEK İLE BULUŞMUŞ HALİ =) (AYŞENUR)

Tarifi 2 renkli kek tarifi ile aynı.Ancak şekli için biraz el maharetleri sergilemeniz gerekecek.Ayşenur bizi kırmayıp yorumlar kısmına kısa bir açıklamasını yapar diye ümüt ediyoruz..

13 yorum:

sultan dedi ki...

Ben bu sefer yorum yapmak değilde,sitem etmek istiyorum müsadenizle.

Buraya yorum yazmanın,görüşlerinizi bizimle paylaşmanın çok zor birşey olduğunu düşünmüyorum.Ama buna rağmen sadece Emel abla,Zeynep abla,betül abla,gülşah abla ve ben yorum yazıyoruz düzenli olarak..Diğerleri neden yorum yazmıyor anlamıyorum..

kuzenler akrabalar ve tabiki değerli ziyaretçilerimiz alınıyoruz ama..=)
SLOGANIMIZ:TARİFLER YALNIZ KALMASIN =)

zeynep dedi ki...

bende sultana katılıyorum.. çok donuk kalıyo sitemiz.. halbuki o kkadarda kalabalığız herkes birseyler yazsa sayfa rengarek olurdu...
hadi pamuk eller klavyeye :)

Adsız dedi ki...

BENNDE SULATAN KARDESİMİN SITEMIZI ÜZERİNE DÜSÜNCELERİMİ BEİRTİYİM DEDİM hepiniz yaptıkları ayrı ayrı güzel gercketen hepsini dnemye calısıyorum mesela simdi sultancıgımın yaptıgı alman pastasını yapmaktayım bakalım sulatanınkı kadar guzel gorunucekmı:Dama bende sitenın sıkı takipçilerindenimm:D

sema dedi ki...

bu arada ben sema

zeynep dedi ki...

keke gelince.. benı yeme seyret diyo :) eline sağlık aysenur.. tadını bilmem ama görüntüsü çok şık :)

gülşah dedi ki...

evet ben de katılıyorum kuzenlerime...örneğin ben,yemek yapmayı sevmiyorum,siteye de birşey koymuyorum ama yorumlarımı da esirgemiyorum yani :))ayol iki satır yazsanız ne olur elinize mi yapışır:))
(ben de ne doluymuşum meğer iyi ki bu bahsi açtın Sultan)
haydi kızlar yorumlara inanmayalım ama yorumsuz da kalmayalım:))

emel dedi ki...

şimdi çok güldüm kimse sitemlere bile aldırış bile etmiyor sultan dikkat ettiysen gene sitemlerine bile gülşah ben.(emel)zeynep betül cevap verdik bu sitenin adı dokuzen değilde 5 kuzen mi olsaydı ne :)))hayatta hiç sevmem umursuz insanları sayarsın sayarsın işittirirsin aldırış bile etmez...hiç tarzım değil böyle kimselerdende uzak durmayı tercih ederim çünkü çok sıkıcı olur öyle kimseler ve bencil olurlar doğrusu..gülşaaaah ayol ben daha doluymuşum dahada doluyum bu konuda aslında ama neyse :))

emel dedi ki...

kek güzel görünüyor bir dilim kesseydin keşke ayşenur şöyle içini de görseydik...genede eline sağlık.

bihter dedi ki...

niye yemek isimlerin yanına isim yazıyosunuz ben bi anlam veremedim!
Ha bu arada sloganınızı çok beğendim artık hep bu siteden yemek yapıcam gerçekten çok güzel gözüküyo!! =D

ayşe dedi ki...

Kek gerçekten çok güzel gözüküyor.Zaten ayşenur ablamın yaptığı herşey ayrı bir güzellik taşıyor.Kendisi özendiğim insanlardan biridir zaten.

betül dedi ki...

ya bende kac gündür nete girememiştim meger neler olmuş yokluğumda herkes içini dömüş e banada söyleyecek bişe kalmamış bu arada kek de güzel olmuş :)

Ayşenur dedi ki...

canım ayşecim çok teşekkür ederim nazik yorumların için :)

nuran dedi ki...

sevgili kuzenler devamli sayfanizi takip ediyorum yorum yazmamak icin kendimi zor tutuyorum aslinda her tarifinize ayri ayri tesekkur etmek istiyorum ama bir kere korktum o yuzden yazamiyorum ...tavsiye ettiginiz kitabibida turkiyeye ismarladim geldi ...gercekten cok guzel tarifler var ayrica onun icinde cok tesekkur edrim selam ve sevgiler...