24 Mart 2009 Salı

PATATES SALATASI (EMEL ABLAM)

Patates salatası bildiğimiz üzere,hemen hemen herkesin çok sevdiği ve beğenerek yediği bir salata türüdür..Emel ablamda zor şartlar altında(florya pazarından büyük bir hevesle alıp,evde haşlayınca dağıldığı için onları toparlayıp bu hale getirmek oldukça zor olmuş)bu patatesleri ne yapıp edip salata şekline büründürüp bana yolladı..Eee bizede yayınlamak düşer..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

sen ne anlarsın dağılmış patatesten salata yapmayı.:)))sen ancak bizim yapıp yolladığımız tariflerle kalkınıp site açmaya doğru ilerleyen yağcı;şekerve bir o kadarda olmazsa olmaz dediğim kuzenlerimden birisin.hadi gene iyisin:)))))))SULTAAAAAAAAAAAAAAAN.

Adsız dedi ki...

Ya aşkolsun emel abla yaa..Benim yorumlarım olmasa senin tariflerin bu kadar okunurmu zannediyorsun..Tariflerine anlam katıyoruz yinede yaranamıyoruz..Ama gine iyilik yap denize at demişler..napalım..;))

Adsız dedi ki...

patates salatasının bizim istahımızda apayrı yeri vardır dimi emel kuzen.. her türlüsünü yeriz... ezilmiş,fazla haşlanmış,soğuk ,sıcak hertürlüsü makbuldur bizim için..

hatta birgün yapmıstık o sırada gitmek için bizi almaya gelmişlerdi bizde sıcak sıcak çiğerlerimiz haşlana haşlana yemiştik :) o patates salatasının lezzeti hala damağımda

Adsız dedi ki...

valla zeynepcim bizim hayatımızda hangi besinin farklı bir yeri yok ki.bir şeye dadandık mı aylarca onu yiyorduk:))koskoca soframızın sadece çizi ve çayla donandığı dünyanın en güzel çeşitlerine bile değişmiyceğimiz o müthiş lezzeti ve eğlenceli dakikaları hala hatırımda tutuyorum.patates salatası da vildanın gereksiz bir besin olarak değerlendirdiği kısırın yerini almış vazgeçilmezimizdi:))))ne günlerdi...