11 Nisan 2009 Cumartesi

DOKUZEN TATLISI (EMEL ABLAMDAN)


Gitgide markalaşıyoruz..Kurabiyelerimizden sonra şimdide bir tatlımız oldu..Fikir annesi ve üretim sahibi tabiki Emel ablam..Tamamen kendi doğaçlama metoduyla hazırladığı bu tatlıyı sitemize ithaf ettiği için kendisine minnettarız..

7 yorum:

zeynep dedi ki...

bence fotoğrafı daha geniş cekseymıs daha net anlasılırdı.. tat olarak güzele benziyo.. canım cektı :( diyetteyımde :((((((((((((

emel dedi ki...

daha genişini çekicektim ama telefonla çektiğim için güzel çıkmazdı..diyette olanlar içinde ara öğünde yarım dilim yenilebilir :)

zeynep dedi ki...

acaba bunun tarifi ne zaman eklenecekler??? sevgili kuzenler görüntüleri koyuyorsunuz ama tarif yok üsenmeyin yazın yazın :)

emel kuzen dedi ki...

yarım bırakma huyumu göz önünde bulundurunuz:))görüntü varsa tarif olmaz tarif varsa görüntü olmaz.ikisi bir arada hiç olmaz.o zaman yarım olmaz:)))))

Nuran Teyze dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
emel kuzen dedi ki...

bu arada nuran teyze sormayı unuttum siz mekke mi medinede mi yaşıyorsunuz?bizi nasıl buldunuz sanırım bu tür şeylerle uğraşıyorsunuz veya meraklısınız anlaşılan yemek işlerine?sizinde güzel tarifleriniz varsa bize gönderirseniz seviniriz:))

sultan dedi ki...

Nuran teyze sanırım Riyad'ta oturuyor..Bana sormadın ama:)) Nuran teyzecim kızmazsın inşaalah :))