19 Şubat 2009 Perşembe

AÇMA KETE (TUBA ABLAMDAN)

Kete;çoğu insanın beğeniyle yediği,yapılışının zorluğuyla bilinen güzel bir hamur işidir.Ama yapacak zamanınız yoksa ve canınız çektiyse,aslını yapana kadar bu keteyle yetinebilirisiniz.Tuba ablamın yorumuyla lezzet kattığı ve bizimde yemeğe doyamadığımız bu lezzeti umarım sizde beğenirsiniz..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

selam ikramlarinizin hepsi cok guzel lutfen tariflerinide en kisa zamanda yazarmisiniz
selam ve sevgilerimle

Adsız dedi ki...

valla tuğba ablamın eserlerine bayılıyorumumarım buda gzl olmuştur :)

Adsız dedi ki...

sultane kuzenim benim tuba kuzenin yaptığı canım ketelerin neresi pratik yemesinden başka.