29 Eylül 2009 Salı

MEMLEKET..!!

Ilgaz, anadolunun sen yüce bir dağısın;Trabzon, karadenizin sen tam bir incisisin..diyerek başlamak istiyorum,o uzuuun yazmadığım dönemin sonunda..Anlayacağınız gibi Trabzondan döndük..Ramazanın ilk 15 gününü İstanbulda,geriye kalan 15 gününü Trabzonda geçirdik...Nasıl geçti diye bir soru sorsanız,sakin geçti diye tek kelimeyle ifade edebilirim..Giriş cümleme Karadeniz bölgesinde yaşayan diğer iller biraz alınabilir..Ama lütfen alınmasınlar elbetteki karadenizin her köşesi birbirinden güzel,ama Trabzon biraz daha farklı sanki..Güz havaları güzel olur derler,bizi güz havaları gelecek diye gittik,ama yağmurla gittik yağmurla döndük..ne gelen gördük,ne giden..Hatta bayramın 2. günü biz dönerken bile güz havalarını bekleyenler vardı..ama hava durumu haberlerini izlediyseniz karadenizde kar var..Bu demek oluyorki güz'ün o güzel havaları bu sene karadenizi pas geçti..Çok gezemedik bu sene hem ramazan hem yağmurdan dolayı..elimdeki bir kaç resimi paylaşmak istiyorum sizlerle..











Bu sene kırlangıç fırtınasına şahit olduk..Kırlangıcın fırtınasımı olur demeyin,gerçekten oldu..Gökyüzü kırlangıçlarla kapandı resmen..Elektirik telleri üzerinde birer mandal edasıyla duruyorlardı..

3 yorum:

zeynep dedi ki...

resimler çok orjinal.. bilhassa kırlangıç fırtınası :) böyle güzel karaler yakaladığın için seni tebrik ederim sultan :)

sultan dedi ki...

teşekkür ederim Zeynep abla :)

gülşah dedi ki...

ey gidi gözünü sevdiğim memleketim burnuma rutubet kokusu geldi :))