Tarife başlamadan önce biraz yorum yapmak istiyorum..Malum Ayşenur dediğimiz zaman artık aklımıza yemek ve degişik tarifler geliyor ve o bu işi hakkını hakikaten iyi veriyor..BUraları ıssız bırakmadığı için ona çok teşekkür ederiz..
- MALZEMELER:
- 1 kg biftek
- 50 gr tereyağı
- 1 adet sogan
- 2 diş sarımsak
- 1 adet çarliston biber
- 1 adet kırmızı biber
- 1 adet havuç
- 5 tane mantar
- 1 adet domates
- maydanoz
- tuz
- karabiber
- 200 gr taze kaşar
- YAPILIŞI:
- Et dışındaki malzemeler sotelenir.2 ye bölünmüş bifteklerin arasına koyulur ve sarılır fırına verilir.Pİşmeye yakın kaşarları eklenir..biraz daha sonra fırından alınır..
afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder