28 Mayıs 2009 Perşembe

ÇİLEK SOSLU PASTA (NİGAR YENGEM)

Aslında tatlımızın ismini 'Şükür Kavuşturana' pastası mı versek bilemiyorum bu kadar uzun aradan sonra yakışır di mi?.. :)
MALZEMELER:Keki için 2 yumurta
3fincan şeker
3 fincan un
vanilya
kab.tozu
Muhallebisi için:1 lt.süt
1 bar.şeker
1 bar.un
piştikten sonra yarım paket toz krem şanti ve vanilya koyularak blenderla çırpılır.
Sosu için:yarım kg.çilek
2 kaşık nişasta
1 fincan şeker pişirilir.

4 yorum:

zeynep dedi ki...

valla dediğin gibi pastanın adına şükür kavusturana daha çok yakısır.. hollanda büskivisi o kadar kaldıkı bı hollandaya gidip gelebilirdim :)

betül dedi ki...

aynı fikirdeyim yani hayranlarımız var o kadar, olacak şey mi insanlar üretim bekliyo bizden herkes internete küstü yaw:)))

Adsız dedi ki...

ya evet orası öylede bazen daha iyi olabilmek adına uzak kalmak daha iyi sanki..Şimdi daha bi şevkle yazıyorum yazıları ilham geldi :))

sultan dedi ki...

sultan