3 Ekim 2011 Pazartesi

HASANPAŞA KÖFTE (BTL)

                             
               Siteyi açıp yeni yorumlar görünce hemen gaza gelip ramazanda fotoğrafladığım ama eklemeyi unuttuğum ( ya da üşendiğim :)  ) bu tarifi koymak istedim..Tabi ki birçok kişinin bildiği bir yemek çeşididir lakin siteye renk gelsin dedim :))
                   Kısaca anlatmak gerekirse : köfteleri yarı pişmiş kıvamdayken fırından çıkarıp üzerine patates püresini ve rendelediğimiz kaşar peynirini koyduktan sonra tekrar fırına veriyoruz ve kaşar kızarana kadar pişiriyoruz..Ben domatesli pilav eşliğinde servis etmiştim ..Akşam yemekleri için ve misafirleriniz için güzel bir alternatif  :) Afiyet Olsun ..

6 yorum:

Sultan dedi ki...

Boyle siteyi acip yeni seyler koyuldugunu gormek cok guzel oluyor ya :) aslinda benimde koyacagim biseyler var lakin evde internet yok,telefondanda anca twitter'a kadar girebiliyorum malesef :) ellerine saglik betul abla eminim guzel olmuslardir..

emel kuzen beti kuzene dedi ki...

eline sağlık kuzen lezzetli görünüyorlar hasan paşanın köfteleri :))) sende olmazsan boş kalacak buralar.bakalım sıradaki tarif ne olacak?

gülşah dedi ki...

oh be !!dındırın dın dı rı rı rırııııı.......eline sağlık tüduuşş,bakıyorum işi geliştirdin yapım aşamalarını da eklemişsin, hoş;))

betul dedi ki...

napim gulsah abla ya zaten bise yaptigim yok bari dedim resimleri bol bol cekim maksat goz boyamak :))

Adsız dedi ki...

Cok lezetli gozukuyo ellerinize saglik

Adsız dedi ki...

1 aydır aynı yemek var.