Görüntüsü ve sunumuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarabilen güzel bir tat olduğundan emin olabilirsiniz..Zaten sunum güzelliği bizim ana unsurlarımızdan biri.Betül ablam böyle olduğunu göstermiş oldu..Kendisine teşekkür ediyoruz..
MALZEMELER
- 4 patates
- 2 havuç
- tuz ,karabiber
- 5 çorba kaşığı sıvıyağ
- yarım limon suyu
- 1 demet dereotu
YAPILIŞI:
- Patatesleri haşlıyoruz ve püre haline getiriyoruz.İçine tuzu, karabiberi,sıvıyağı,ve limon suyunu koyup yoğuruyoruz.Ceviz büyüklüğünde parçalara ayırıp,çanak şekli veriyoruz.Yanlarını ince kyılmış dereotuna batırıyoruz.Sonra havuçları yağda 3-4 dakika soteleyip üzerlerine paylaştırıyoruz.Üzerine bir miktar yoğurt koyuyoruz ve servise sunuyoruz_afiyet olsun_
0 yorum:
Yorum Gönder