Bu tarif bir zamanların (hatta şimdilerinde) en beğenilen ve yapılan salata türüydü..Tadı gerçekten çok güzel ve çabuk bıktırmayan bir lezzette..Tavsiye ederiz.
YAPILIŞI:
-Arzu ettiğiniz kadar havucu ve kabagı rendeleyin (julyende doğrayabilirsiniz..)Daha sonra ikisinide ayrı ayrı az yağda kavurun..Çok kendinden geçmesinler ama iyice geçsinler..(ilginç bir anlatış biçimi oldu :))Soğuduktan sonra üzerini yoğurtla kaplayıp aruya göre süsüleyiniz..afiyet olsun.(ayşenur kuzen)
Bu resimdede julyen doğranmış ve közlenmiş kırmızı biber eklenmiş versiyonunu görebiliriz..Bu şekildede yapabilirsiniz..(tuba kuzen)
12 Nisan 2009 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
3 yorum:
sultan şu kabakla havucu kavururken kendinden geçmesinler dedinya tansiyon oranları kaç olsun karar ver:)))
valla o kabaga ve havuca göre değişiklik gösteriyo emel abla :)))
Yorum Gönder