
MALZEMELER
İÇİ İÇİN;
-3 çorba kaş. sıvıyağ
-750 gr kuşbaşı et
-1 adet soğan
-1 havuç
-2 patates
-200 gr mantar
-tuz
-karabiber
-kekik
KREP İÇİN;
-3 yumurta
-2 su bar. süt
-2 su bar. un
YAPILIŞI;
-Sote hazırlanır(sebzeler kup doğranır)..Hazırlanan krep hamuru (ocakta)sıvıyağda kızartılır.(bildiğimiz krep gibi)Daha sonra kreplerin içine sote koyulur ve börek gibi sarılır..Üzerine kaşar rendelenir ve arzuya göre domates ve yeşil biberde kürdanla tutturulabilir..Ve 180 derecede fırına verilir..
3 yorum:
ee sultan kolları sıvadın da hani tarif göremiyorum:)
iştah açıcı..
sultancım bunun malzemeleren sonraki kısmı yok canım :)
Yorum Gönder