

Hamuru için;
-200 gr tereyağı
-1 su bar. sıvı yağ
-1 yumurta sarısı (beyazı üstüne,galeta ununa bulamak için)
-4 çorba kaşığı yoğurt
-kabartma tozu
-un
İçi için;
İçi için;
-Haşlanmış ve rendelenmiş patates
-Rendelenmiş kaşar
-Miktarlar sizin arzuladığınız kadar
Yapılışı
-Hamur malzemeleri karıştırılıp yoğurulur ve en az 2 saat dolapta bekletilir.Hamurdan bir parça koparılır ve avucumuzun içinde açılır;İçine patates ve kaşar karışımından koyulup kapatılır.Yumurtanın akına ve galeta ununa her yeri bulanır.Fırınlanıp pişirilir...afiyet olsun..
1 yorum:
bu kurabiyeye bayılmıştım gerçekten ve şimdi ondan yapma vakti geldi :)
Yorum Gönder